Limba română, întrebare adresată de firezlucas29, 8 ani în urmă

AM NEVOIE DE UN REZUMAT URSOAICA DIN VIS URGENT!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
36

Răspuns:

Darcy este o adolescentă tipică, al cărei univers se compune din mall, modă, rețele de socializare și gadgeturi. Când meseria tatălui ei o forțează să se mute în Parcul Național Yellowstone, se vede ruptă de tot ce conta pentru ea și aruncată într-un mediu ostil, în care se simte mereu bolnavă.

Doctorul o sfătuieşte să tot iasă din casă, aşa că nu are de ales. Dealul, cel care i se părea cel mai mare obstacol, vrea cu cea mai mare ardoare să îl urce. Problema e că o dată ajunsă în vârf, se simte atât de slabită, vederea i se inceţoşează, iar frigul pune stăpânire pe ea. Se trage lângă căldură, care se pare ca este ursoaica, şi acolo adoarme.  

Curând se întâmplă tot ce putea fi mai rău: fata dă nas în nas cu o ursoaică grizzly. Dar, în loc să aibă loc o înfruntare pe viață și pe moarte, întâlnirea dintre om și urs devine, de data aceasta, în mod miraculos, o luptă pentru supraviețuirea celuilalt.Din cauza umărului împuşcat, ursoaica nu poate să coboare din peşteră, iar pe tot parcursul cărţii, Darcy face tot posibilul sa o hrănească. De fiecare dată când simţea că cedează şi că nu mai poate rezista în locul acela, se agăța de ursoaica ei şi abia aştepta momentul să o revadă..  

Cu toate că a ţinut secret toate întâlnirile pe care le-a avut cu ursoaica, fratele ei află şi spre bucuria lui Darcy, o ajută să o dea jos pe ursoaică din peşteră.

Ursoaica, cand s-a văzut în sfârşit pe pământ, a fugit în pădure, iar Darcy a fost foarte dezamăgită.  

Într-o zi, ursoaica se întoarce la Darcy. Din păcate, era foarte bolnavă, rana din umăr se agravase, iar boala ei ar fi fost fatală si chinuitoare. Finalul ilustrează  momentul în care Darcy viseaza că este împreună cu ursoaica, aleargă pe deal, iar ursoaica devine din ce în ce mai mică pană i se strecoară printre buze.

Explicație:

Alte întrebări interesante