Limba română, întrebare adresată de matisalexandra, 9 ani în urmă

Am nevoie de un text argumentativ care contine 15-30 de randuri despre rolul unui stil de viata sanatos in formarea personalitatii fiecaruia dintre noi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elyssa
4
Dupa parerea mea rolul companiile de promovare a unui stil de viata sanatos este acela de a convinge populatia sa renunte la alimentatia nesanatoasa.
           In primul rand acest lucru este benefic pentru sanatatea noastra. In ziua de astazi timpul nostru este foarte incarcat, iar in scurtele noastre pauze ne ducem de cele mai multe ori la fast-food sau mancam pe fuga un sandwich. Din pacate, copii sunt obisnuiti si ei cu astfel de obiceiuri culinare. De cele mai multe ori parintii sunt la munca iar ei se hranesc toata ziua cu chipsuri si dulciuri. Acest lucru a facut ca majoritatea populatiei sa fie supraponderala.Consider ca aceste companii de promovare a unui stil de viata sanatos ar trebui sa-si faca simtita prezenta prin mai multe campanii publicitare, prin articole in presa si chiar prin tinerea unor prelegeri in scoli.
           In al doilea rand aceste companii ar trebui sa promoveze si activitatea sportiva. Sportul ne caleste, dar pe de alta parte ne face sa ne simtim si bine in pielea noastra.
  

matisalexandra: Am facut odata un text in genul asta si mi l-a taiat diriginta a zis ca nu e bine..nu trebuie sa dau sfaturi..trebuie sa aduc argumente...iti multumesc mult ca te-ai straduit si ai pierdut cateva minute din timpul tau pentru a ma ajuta :*
Elyssa: Cu placere imi pare rau ca nu te-am putut ajuta
matisalexandra: Nici o problema..mie imi pare rau ca ai pierdut din timpul tau
Alte întrebări interesante