Limba română, întrebare adresată de psihiatrie, 9 ani în urmă

Am nevoie de un text cu titlul Parintii mei,folosind cuvintele : muncesc,ne rugam,ne plimbam,ascultam,Biserica,iubire di 3 randuri de caiet studentesc.Multumesc.


andreeagurgui1: Parintii mei MUNCESC de dimineata pana seara. In fiecare duminica ne ducem la BISERICA sa NE RUGAM. Mie parintii imi spune iubire. Cand este un concert noi ne ducem si ne PLIMBAM pana incepe concertul ca sa ascuktam.
andreeagurgui1: ascultam scuze.
psihiatrie: Multumesc.
andreeagurgui1: Cu placere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tutu44
7

Parintii mei sunt niste oameni deosebiti.Chiar daca ei MUNCESC foarte mult au timp sa stea si cu mine: In fiecare Duminica noi ne ducem la BISERICA unde stam sa ascultam slujba spusa de preot iar in fiecare noapte eu si cu mama NE RUGAM la Dumnezeu pentru sanatatea familiei...In fiecare zi,deobicei noi mergem in parc sa NE PLIMBAM si sa luam aer proaspat impreuna cu catelusul nostru Grivei. Acasa,tata si cu mine ascultam muzica din copilaria lui dar si melodiile mele preferate. In casa noastra predomina sentimentul de IUBIRE.

 


psihiatrie: Este prea lung.Trebuie sa fie cat trei randuri de caiet studentesc.
tutu44: Bine...atunci o mai scurtez
tutu44: Parintii mei sunt niste oameni deosebiti.Chiar daca ei MUNCESC foarte mult au timp sa stea si cu mine: In fiecare Duminica noi ne ducem la BISERICA unde stam sa ascultam slujba,iar in fiecare noapte eu si cu mama NE RUGAM la Dumnezeu. De obicei noi NE PLIMBAM in parc in fiecare zi. Cand ajungem acasa eu si cu tatal meu Ascaltam muzica.In casa noastra predomina sentimentul de IUBIRE.(daca este prea lunga si asa incearca sa o mai scurtezi tu sau scrie mai micut) :)
psihiatrie: Multumesc,o mai scurtez eu.Trebuie fix cat rei randuri.
psihiatrie: Scuze, trei randuri.
tutu44: Cu placere :)
Alte întrebări interesante