Limba română, întrebare adresată de SmecherPeViAtZa, 9 ani în urmă

Am nevoie de un text de 10-12 randuri care sa conțină cuvintele vara soare plaja nisip crabi furnici si umbrele va rog sa îmi spuneți repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
1
Abia aștept să vină vacanța de vară ca să pot să merg la mare și sa stau întins pe nisipul fierbinte. De dimineață și până -n seară o sa stau sa mă bronzez la soare pe plaja din Mamaia. Cu toate că uneori te cam deranjează furnicile care tot vin pe prosop este plăcut sentimentul de -a sta toată ziua pe plaja pentru a admira frumusețea mării. Pe plajă este o zonă amenajată cu umbrele astfel încât să nu stai tot timpul în soare. Anul trecut am prins câțiva crabi, pe care până la urmă le -am dat drumul în mare. Iubesc vara și tot ce ține de acest anotimp.

SmecherPeViAtZa: Multumesc mult
Răspuns de aurelcraciun59
0
                                  Soarele coborat în sacii de aur incinge arsita unei zile de vara. Cerul urias de cristal se arata în toata splendoarea lui. E vara pretutindeni e vara iar caldura devine înabusitoare . Scoala s-a terminat si a venit binemeritata vacanta Iar bagajele pentru mare sunt gata.Plini de fericire ne instalam cu umbrelele pe nisipul fin si agintiu  iar marea cea nesfarsita cu valuri înspumate ne îmbie la o baie sub soarele fierbinte.   Mii si mii de glasuri se împletesc creeind un cor imens de glasuri .Peste tot doar fericire, joaca chiote si bucurie .Obositi de joaca in apa ne retagem pe nisip sub umbrele dar cateva furnici ne strica odihna .Le urmarim si observam ca se îndreptau cu pofta spre sendvichiurile noastre. Le stricam rostul si pleaca în cautarea altor puncte de mancare. Seara se lasa iar noi rosii ca niste crabi fierti  obositi dar fericiti ne retragem la somn.
                               Liniste,liniste ,liniste !
Alte întrebări interesante