Limba română, întrebare adresată de petri40, 8 ani în urmă

Am nevoie de un text descriptiv bine facut cu alineat si semne de punctuatie bine puse la punct pentru un test care are si o intamplare si nu foarte scurt. Ofer multe puncte si coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinadavid123zz
2

O intamplare!

Ultimele 2 săptămâni de școală!!! E aproape vara și vine vacanta iar eu nu mai pot de bucurie!

Ieri când am fost la școală am avut o experiență foarte amuzantă cu ghici ce?! Niște gandacei, de care acum toată clasa se teme, inclusiv diriginta noastră. iar acele mici creaturi care ne-au făcut ora un haos întreg se numesc plosnite!

Eram la ora de română, iar diriginta noastră ne preda despre numeralul cardinal și ordinal, cand, dintr-o dată, colegul din spatele meu scoate un strigat uimit și speriat, sunet pe care i-a făcut pe toți să privească strâmb spre el. Acesta era cu penarul și cu cărțile în mână uitându-se disperat la Banca. Toată lumea s-a ridicat sa vada ce l-a putut speria asa de tare pe colegul nostru. Pe banca stătea linistita la soare, o plosnita uriașă care m-a facut aproape sa fug din clasa.

Dar, salvatorul nostru, Marcel (pune tu alt nume daca vrei), a venit glonț spre saracul gândac care doar voia să se bronzeze cu un caiet de matematică. nici nu am apucat să ma uit bine, ca plesnita era și turtită. Toată lumea a început să râdă în hohote

Însă, distracția noastră a avut și o răsplată. După ce am reusit sa ne calmam și sa ne așezăm în bănci, prin aer, o plesnita la fel de uriașă ca cealaltă turtită de toată frumusețea, zbura elegant pe deasupra capurilor noastre, aterizând grațios pe poseta saracei profesoarei mele. După cum va puteți imagina, ora a decurs cu glume și cu râsete.

A fost o experiență încântătoare care ne-a amuzat pe toți!

Alte întrebări interesante