Limba română, întrebare adresată de davidvalentin255, 8 ani în urmă

Am nevoie de un Text descriptiva​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bogdanardeleanu46
1

Răspuns:

Cand aripa timpului isi va asterne suflarea, satul parasit va fi ca o mogaldeata inghenuncheata si prafuita. Casele, odinioara mandre si colorate, se vor fi transformat in ascunzatori pentru lighioane iar gradinile se vor incolaci in jurul pomilor batrani si plini de licheni. Poate arare, cate-o batrana cu privirea tulbure de singuratate va iesi in colbul drumului in asteptarea unor vesti de la oras...  

Explicație:sper ca team ajutat


davidvalentin255: mersi daca poti mai îmi dai
Răspuns de anacristinaradulescu
2

Răspuns:

Vara

A sosit vara cea frumoasă.Totul e mult mai frumos.

Vremea devine din ce în ce mai caldă, iar adierea vântului te răcoreşte.Florile minunate sunt acum si mai frumoase, iar mirosul îmbietor ne aduce parcă într-o lume de vis, unde totul este perfect.Păsările vesele zboară prin adierea vântului de vară, iar toate animalele se bucură de această vreme minunată.Elevii se bucură de vacanță, jucându-se și plimbându-se peste tot prin orașul plin de zâmbete. Valurile mării sunt calde și așteaptă sosirea oamenilor.

Pe seară deja adierea vântului devine și mai răcoroasă, însă tot cald e.Noaptea nu mai e așa de întunecată precum era cu câteva luni înainte.Stelele strălucitoare parcă sunt tot mai multe si mult mai minunate.

Din punctul meu de vedere vară arată cu am scris mai sus.


davidvalentin255: mersiii❤️
Alte întrebări interesante