Limba română, întrebare adresată de andrei287822, 8 ani în urmă

Am nevoie despre un text subiectiv despre mama mea, va rog ajutatima va dau 30 de puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hello5029
1

Mama mea are 35 de ani și este o femeie foarte frumoasă. Este scundă, are ochi căprui și pătrunzători, iar părul lung și castaniu, îl are mereu aranjat și pieptănat. Ochii ei sunt meru blânzi și mă privesc întotdeauna cu dragoste, duioșie și căldură. De multe ori cu o simplă privire reușește să mă calmeze sau să mă încurajeze.

Mama este o persoană harnică și nu se plânge niciodată, indiferent ce are de făcut. În fiecare dimineață, când ma trezesc, o zăresc în bucătărie pregătindu-mi micul dejun. Apoi mă duce la școală, iar de acolo merge la serviciu. Indiferent dacă este acasă sau la serviciu, mama mea este o persoană energică și foarte entuziastă în tot ceea ce face.

Când sunt bolnavă, cine mă poate îngriji cu atâta bunătate ca mama?! Eu pentru toate acestea, o iubesc mai mult decât pe orice ființă din lume. Și oricât voi face pentru ea nu va fi deajuns. În câteva cuvinte, mesajul meu pentru mama mea este acesta: „Mamă, tu ești cea mai bună dintre mamele din lume. Aș vrea să cresc mare ca să poți să fii mândră de mine, așa cum sunt și eu de tine” .

Sper ca te-am ajutat! Succes!


andrei287822: multumesc
biancaandreea94: hello nu trb sa spui despre mama ta
Răspuns de biancaandreea94
2

Răspuns:

Mama mea, este cea mai înțelegătoare persoana din lume. De fiecare data cand greșesti ar fi bine sa te duci sa ii spui ei si iti va da multe sfături bune. Mama este cel mai bun ajutor chiar daca ii greșesti ea de fiecare data te va ierta pentru ca asa sunt mamele. Eu imi iubesc mama enorm


biancaandreea94: am vrut sa continui dar nu mo mai lăsat brainly sa scriu nustiu de ce
andrei287822: e ok
andrei287822: multumesc
biancaandreea94: cu mare drag
Alte întrebări interesante