Am nevoie...fără e explicatie,doar rezolvarea daca se poate!
PLS
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
E(x) = (x + 3)^2 - 2(2x - 1)(x + 3) + (1 - 2x)^2
= x^2 + 6x + 9 - 2(2x^2 + 6x - x - 3) + 1 - 4x + 4^2
= x^2 + 6x + 9 - 2(2x^2 + 5x - 3) + 1 - 4x + 4x^2
= x^2 + 6x + 9 - 4x^2 - 10x + 6 + 1 - 4x + 4x^2
= x^2 - 8x + 16
= (x - 4)^2
Seberyters:
MS mult m.ai salvat de un 4 XD!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă