Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Am nevoie la informatica sa fac un proiect despre jocul meu preferat.Va rog dati cateva idei de titluri (ps sa fie un joc adevarat).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de P1t1k
2
Jocul meu preferat este The Sims 3. La inceput, incepi sa iti faci niste simsi (oamenii cu care vei juca pe parcursul jocului). Ceea ce face jocul foarte frumos sunt abititudinile pe care le poti seta la simsii tai, numele, culorea ochiilor, parul si multe altele. Va trebui sa iti faci o casa sau daca nu vrei, iti poti cumpara una din casele puse la vanzare din joc. Dupa, va trebui sa iti iei un job pentru a-tii castiga banii din care sa traiesti. Ai si un telefon de pe care poti sa suni pentru mai multe facilitati, cum ar fi babysitter, sa comanzi o pizza, sa vina mecanicul sa iti repara ceva prin casa sau sa suni la politie / pompieri in cazul unui incident.
Simsii tai se pot relaxa mergand la Spa, jucand jocuri pe computer sau pur si simplu stand pe internet, se pot uita la televizor, pot organiza petreceri si multe multe altelea.
Jocul mai are si o multime de expansiuni, cum ar fi The Sims 3 Seasons, Pets, care aduc o multime de activitati noi fata de versiunea initiala.
Acesta este jocul meu favorit si il joc intotdeauna cu mare placere.

Utilizator anonim: informatica ^-^ si vreau un joc cat de cat NoRmAl
Utilizator anonim: vreau doar idei de titluri
Alte întrebări interesante