Religie, întrebare adresată de dariahappy, 8 ani în urmă

Am nevoie pana luni!! Multumesc anticipat!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Kuki1234
3

Persoana dornica de a fi cat mai aproape de Dumnezeu,alege calea monahismului.Acesta va renunta la cei din familie,la bogatii si ii va sluji domnului cu credinta,pana la sfarsitul vietii.Viata monahilor este una aspra,iar scopul monahismului este desavarsirea,sfintenia.Inima monahismului este asceza(exercitiu constient pt inlaturarea patimilor si dobandirea virtutilor.La intrarea in monahism,acesta va depune juramant pt 3 voturi:saracia,castitatea si ascultarea.Un monah se afla zi si noapte in rugaciune,rugandu-se pt mantuirea noastra,a tuturor.


Kuki1234: Sper ca te am ajutat!
Kuki1234: Sa ai o zi frumoasa!!
dariahappy: Multumesc mult de tot!! Si tu sa ai o zi minunata!!
Răspuns de Utilizator anonim
1

In zilele noastre, observam cu tristete indiferenta semenilor nostri fata de crestinism, de mantuire, pacatuim din ce in ce mai mult, creand un efect negativ asupra noastra si a celor din jur.

Aceste cuvinte au fost rostite de Mantuitorul nostru Iisus Hristos si sunt citite in Biserica,in Duminica Sfintei Cruci, ele reprezentand un strigat de chemare a lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Din spusele acestuia,  "veniti dupa mine" sugereaza calea,mersul nostru impreuna cu el,catre acelasi țel.

Dupa parerea mea, urmarea lui Hristos este implinita de monah in gradul cel mai inalt, deoarece multa lume crede in acesta si in viata vesnica si tocmai de aceea vor sa fie cuviinciosi si sa faca fapte bune.

In plus, fiecare e liber sa aleaga ce cale vrea sa urmeze,dar sa fie constient si de consecinte


dariahappy: Multumesc tare mult!!
Utilizator anonim: cp
Alte întrebări interesante