Limba română, întrebare adresată de ttudor2003, 8 ani în urmă

Am nevoie repede de o compunere petrecuta de 1 Decembrie adica Ziua Nationala a Romaniei. Intamplarea poate fi imaginara sau reala. Va rog fara intamplari istorice O INTAMPLARE.


Cls. a VIII-a

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexy29
9
era 1 Decembrie ziua in care mama si tata mereu se prostesc punand prin casa steaguri si alte lucruri. azi credeam ca este ziua mea preferata deoarece mama mi a dat voie sa merg singura la mall pana cand tata a vazut nu stiu ce lucru la stiri si nu ma mai lasat . ei bine puteam merge cu mama dar tata nu nea lasat .si efectiv am stat in casa plictisinduma si de atunci urasc ziua de 1 decembrie
Răspuns de Samariteanul
13
Ziua de 1 decembrie sosise.Inca mai sufeream dupa despartirea de acum o sapt de prietena mea,insa prietenul meu cel mai bun mi-a propus o iesire intre baietii intr-un pab de vorba la o prajitura,iar dupa se anunta un minunat concert Rock in centrul orasului.O asemenea oferta nu puteam refuza,mai ales pentru faptul ca nu mai vazusem o trupa rock,deci am venit.In pab ne-am pus 5 la o masa si am inceput sa vorbim despre fosti prietenii,colegi,despre intamplari din scoala(ca atunci cand a picat profesoara de logica de pe scaun sau cand s-a rupt catedra cu cea de info pt ca era prea grasa) si despre ce ne rezerva viata,despre ce am putea face mai departe si tot asa,pana a venit ora 7,cand ne-am hotarat sa plecam caci se aprinsesera luminile de iarna pe centru si concertu ltrebuia sa apara.Astefl eu si cu baietii am asistat la un fenomenal concerc,marca Pheonix,care chiar a meritat,insa frigul napraznic a facut mici probleme chitaristilor pentru ca le inghetasera chitarile si trebuia sa le tot acordeze.Dupa spectacol m-am intorc acasa cu prietenul meu si am jucat niste jocuri pe consola,iar astfel am reusit sa trec peste despartire.Sfarsit.

Sper ca te-am ajutat,si daca nu-ti palce partea cu despartirea poti sa o scoti(stiu ca nu ar trebui sa cer,dar pot primi coronita?:))



Utilizator anonim: super
Alte întrebări interesante