Engleza, întrebare adresată de Cosminutu111, 9 ani în urmă

Am nevoie sa traduceti textul asta in romana eu la 10:00 ma culc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de b12kay
0
Mi-am petrecut mii de ore din viata mea in compania unor oameni imaginari.Vrajitori intelepti,aventurieri curajosi,scandalagii rautaciosi si raufacatori din cartile de copii au calatorit cu mine in copilarie,in adolescenta ,in perioada de adult si parinte unde ii vad cu alti ochi.

Ii iubesc pe toti,si incercand sa fac o lista '' de cei mai buni'' a fost o adevarata provocare.Pe cine sa lasi cand fiecare are propriul farmec si scop?Dar sacrificii trebuie facute  asa ca arunca o privire si vezi daca esti de acord cu cel care a facut lista (sau i-a taiat de pe lista).Daca nu puneti alegerile tale in lista la comentarii.

Cei destepti

 Avem inteleptii si apoi sunt desteptii.O calatorie rapida la librarie(sau biblioteca) si aceste genii pot sa rezolve un mister ,sa gasesca raspuns la o ghicitoare si sa salveze ziua in timp ce altii isi storc creierii 9sau se scarpina in cap).Slava domnului cu Nancy Drew,Hermonie Granger sienciclopedia Brown.

Nazdravanii

Apoi sunt personajele care refuza sa respecte regulile  si sunt de obicei cu un pas in fata legii ,parintilor sau tutorelui(mentorului).Cine sunt cei care fac probleme in esenta? Peter Pan si baietii lui pierduti,Huckleberry Finn,gemenii Weasly,pisica din palarie sunt ponturile mele (sau alegerile mele).Sunt recunoscator pentru ei pentru ca altfel lucrurile o luau razna rau.


Cei blanzi si care te inspira

Oricum ii iubesc pe toti ,personajele mele favorite sunt cei care ma inspira cu bunatatea lor si blandetea lor si cum abordeaza ei usor (gentil) viata.Imi doresc ca Angie Pullman,Aslan,Ferdinand si Wilbur sa fi fost reali.

Bafta!





b12kay: cu placere :)
Cosminutu111: Cum nu ai pus nici o intrebare
Cosminutu111: ?????????
b12kay: la ce te referi?
b12kay: ca nu am pus pe site nicio intrebare?
b12kay: da deocamdata nu am pus pentru ca gasesc raspunsuri date anterior si nu pun daca gasesc raspunsul. :)
Cosminutu111: Ai dreptate
Cosminutu111: :)))))))))))
Cosminutu111: Spor la testele ce vor urma
Cosminutu111: :]
Alte întrebări interesante