Am nevoie și de rezolvare.Vă rog frumos.
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Bună!
Explicație pas cu pas:
a) (-20):(-2)²*(-5)-47=
=-20:4*5-47
=-5*5-47
=-25-47
=-72.
b)(-27)*(-3):(-3)²-21=
=-27*3:9-21
=-81:9-21
=-9-21
=-30.
c) (-48):(-2)³*(-7)+15=
=48:8*7+15
=-6*7+15
=-42+15
=-27.
d) (-54):(-3)³*(-8)+30=
=-54:9*8+30
=-6*8+30
=-48+30
=-18.
e) (-14)+(-12)*(-4):(-2)=
=-14-12*4:8
=-14-48:8
=-14-6
=-20.
Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă