Limba română, întrebare adresată de alexiacaciularu69, 8 ani în urmă

am nevoie urgent, dau coroana.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badshark596
0

Răspuns:

Pudelul obraznic

Era o zi de toamnă , undeva prin 15 septembrie , atunci când începea școala acum două decenii . Speculând un weekend între o lucrare la matematică și una la chimie pornesc până la grădina de la țară , una administrată de o mamaie din vecini , o tarabagioaică care nu dădea piața pe nimic .

Ajunsă acolo observ prunele de un mov superb , nucile ca o pătură pe solul întregii grădini , dar mai văd și un ghemotoc de blană , mai creț decât un pudel , care toarce pe prispa casei . Având un obiectiv bine stabilit , acela de a vedea ,, pudelul " , mă duc la doar câțiva centimetrii de el , dar precum o pisică sălbatică bine antrenată sare spre mâna mea și îmi oferă o zgârietură pe cinste transformându-mi mână într-un roșu aprins .

După o sesiune de argouri și dumnezei care îmi ies printre buze , auziți și de doamna tarabagioaică , încerc o altă tactică pentru a vedea ce se întâmplă cu misterioasa creatură : merg urgent în camera mea pentru a lua o veche jucărie în formă de șoarece , încercând să mă împrietenesc cu ,, pudelul de la țară " . Când observă jucăria începe să-și ascută ghiarele , lăsându-mă în sfârșit să-l mângâi .

Vine și ultima zi a weekend-ului , duminica , atunci când testele se apropie , iar timpul petrecut cu pudelul se termină , nici rana nu a apucat să-mi treacă ; un motiv bun de a nu putea merge la școală .

Alte întrebări interesante