Engleza, întrebare adresată de apricop59, 9 ani în urmă

Am nevoie urgent de descrierea unui produs in engleza! (exemple de produs:un iepuras de plus,o bratara,un suvenir,orice). Jumatate de pagina A4 daca se poate. Daca nu se poate in engleza , poate fi si in romana..Multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de peterstefan03
5
Cremele bio
O crema hidratanta, ideala pentru orice tip de piele, atât pentru copii cât si pentru adulti, produsa din plante, este un complex care actioneaza impotriva deshidratarii, netezeste si catifeleaza pielea. In timp ce un produs cosmetic obisnuit contine 2% ingrediente naturale, produsele bio contin ingrediente naturale in procent de 90%.
Un produs se poate numi biologic doar daca ingredientele si procesul de fabricatie nu implica modificari genetice, radiatii, pesticide sau ingrasaminte chimice. Totusi aceste creme au un dezavantaj si anume mirosul nu tocmai placut al acestor creme. Acest miros este dat de grasimile naturale. Dar poti alege un produs care a fost imbunatatit cu uleiuri aromate.
Produsele bio sunt indicate tuturor persoanelor, inclusiv si celor cu pielea sensibila. Produsele bio nu contin conservanti de aceea au termen de valabilitate mai scurt.
Cremele bio nu au actiune multipla, asadar aceste creme se vor alege in functie de problema tenului.
Cremele bio sunt mai eficiente deoarece pe langa beneficiile oferite de plante contin si doze de vitamina E, vitamina C, cunoscuta pentru rolul important in sinteza colagenului.
Prezentarea unui produs Scopul acestui proiect este de a evidentia importanta produselor cosmetice naturale realizate din produse bio. Alege sanatos! Produsele bio au un impact pozitiv atat asupra corpului, cat si asupra mediului inconjurator. Cosmeticele au inceput sa aiba parte de o larga distributie datorita constientizarii oamenilor asupra efectelor benefice pentru sanatate. De ce sa folosim produse biologice?

1.Produsele bio nu contin substante alergene sau periculoase pentru piele
2.Achizitionand produse bio participi indirect la protejarea mediului inconjurator.
Alegand produsele bio iti mentii pielea sanatoasa si protejezi mediul inconjurator
Alte întrebări interesante