Limba română, întrebare adresată de rastoacamiriam, 8 ani în urmă

am nevoie urgent de o compunere cu figuri de stil cu titlul de,, Întâlnirea cu eroul meu preferat" compunerea să se potrivească cu titlul ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliap33333
1

Răspuns:

Întâlnirea cu eroul meu preferat

Eroul meu preferat este ......,mie îmi place de el/ea pentru că ............................ de aceea este eroul meu preferat.Dar hai sa va povestesc când m-am întâlnit cu el/ea.

A fost când am mers la concertul sau a fost foarte frumos,erau lumini și efecte speciale.Dar ha sa va zic partea cea mai tare,la sfârșitul concertului eroul meu preferat dădea autografe.

Când sa terminat concertul am plecat acasă voios/voioasă,și i-am povestit mamei mele.A fost cea mai frumoasa zi din viața mea

Ce mult mi-a plăcut la concert!

Explicație:

la ........ trebuie sa completezi despre eroul tau

și când vezi. /. îți alegi la feminin sau masculin

Sper că te-am ajutat!


rastoacamiriam: este perfect mulțumesc pentru ajutor
iuliap33333: Cu plăcere
Răspuns de bocaaatoca863
1

Răspuns:

Întâlnirea cu eroul meu preferat

M-am trezit brusc , afară era o vreme înorată ,pe ce să ploaie .

Dar când m-am trezit vedeam o zână , m-am frecat la ochi , dar tot o vedeam . Îmi arăta să vin după ea , nu vorbea ,așa că arăta prin semne. Nu am băgat-o în seamă și m-am culcat la loc. Mai târziu m-am trezit iar . Nu mai vedeam zâna , așa că m-am liniștit și am continuat cartea cu eroul meu preferat.După ce am terminat-o m-am supărat foarte tare . M-am pus cu coatele pe masă și mă gândeam ce să mai fac . Până dintr-o dată , apare iar zâna . M-a speriat așa de tare încât era să pic de pe scaun .

Zâna îmi arăta să vin , așa că am urmărit-o. Dintr-o dată am intrat într-un portal , în care era o pădure uimitoare . Zâna mă conducea într-un castel , în care vedeam ceva. Semănea cu un super erou ! Așa că am fugit la el . Era fix eroul meu preferat. M-am uitat cu niște ochi la ea și ea la mine tot la fel.

(scuze că nu este așa de waw , doar că nu am idei la ora asta )


rastoacamiriam: este perfect mulțumesc mult.
bocaaatoca863: nu ai pt. ce
Alte întrebări interesante