Limba română, întrebare adresată de dbadea760, 8 ani în urmă

am nevoie urgent de o compunere de max 20 randuri in care sa descriu o zi petrecuta cu prietenul meu in padure!! dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bobinski
0

Răspuns:

Bună imediat!

Explicație:

Pădurea Fermecata

Azi 12.07.2022. ma duc cu prietenul meu Adrian și părinți mei la padure.Ajunsi acolo am despachetat bagajele și am pus cortul.Am mers cu tata si cu Adrian sa adunam lemne pentru focul de diseară,in timp ce adunam am vazut o vulpe cu puiul ei,o bufnita și o veverița.

Când am ajuns la cort am văzut ca mama se ocupase de grătar asa ca am mâncat imediat.

La ora 3:30 m-am dus cu Adrian sa ne bălăcim.

Peste putina vreme am auzit un urlet,era un câine.Un câine de rasa cu urechile clapauge,cu blana curata,grăsuț și gingaș.Cand m-am uitat de îndeaproape am văzut ca avea o zgarda pe care scria Tin,asa se numea el.Am mers cu el în graba sper părinți și le am spus tot ce sa întâmplat.

I-am rugat sa-l luam acasa dar ei au spus ca nu.

Se făcuse seara ai trebuia sa aprindem focul și sa prăjim bezelele in timp ce ne uitam la cerul înstelat.Se făcuse dimineața si trebuia sa plecam iar eu împreună cu Adrian îi rugam pe părinți mei sa il păstrăm pe Tin, dar tot era în zadar.Exact atunci când a trebuit sa plecam Tin a lătrat spre cineva iar acel cineva era stăpânul sau.

El ne-a mulțumim pentru ca am avut grija de cățelul sau și mi a dat zgarda lui Tin ca amintire.

În timp ce eram în mașină ma tot gândeam la Tin.Dar eram bucuros ca o sa mi vad pisica atunci când o sa ajung acasă.Pot spune ca aceasta excursie a fost cea mai frumoasa și aventuroasa excursie a mea. (și poți pune un smile face)


bobinski: sczue
bobinski: titul paote sa fie o excursie Fermecata nu o pădure fermecata
Alte întrebări interesante