Limba română, întrebare adresată de Ioana5bomboana, 8 ani în urmă

Am nevoie ,urgent , de un rezumat pe scurt la cartea „Aventurile lui Huckleberry Finn” de Mark Twain va roggg…dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TinnyRocoJr
15

Răspuns:

SALUTARE!

Explicație:

În această carte este vorba despre prietenul lui Tom Sawyer, Hucleberry Finn. După ce cei doi au găsit comoara, o văduvă l-a adoptat pe Huck. L-a învățat bunele maniere, ce este bine și ce este rău, dar băiatul nu se simțea în largul lui. Voia să fie propriul său stăpân. Așa că a fugit de acasă. Și-a făcut o plută, și dus a fost. A navigat până a găsit o insulă unde a rămas. De atunci în colo aceasta avea să fie casa lui. Trecură zile, săptămâni, ba chiar luni și toți îl credeau pe Huck mort. Într-o zi, pe insulă, băiatul se întâlni cu Jim, negrul sorei văduvei care îl adoptase. Negrul se bucură să îl vadă pe Huck, iar el de asemenea. Îi explică faptul că a auzit-o vorbind despre plecarea lui în sud. Așa că a fugit. Jim i-a mai spus că trebuie să fie atenți, căci văduva a pus o recompensă pe el.

La finalul cărții, mătușa Sally îl adoptă pe Huck, iar acesta rămâne cu Jim.

SPER CA TE-AM AJUTAT!


Ioana5bomboana: Deoarece *
TinnyRocoJr: Poti taia ultimul paragraf
TinnyRocoJr: Iti inclinez ce poti taia
TinnyRocoJr: Gata, am taiat ce nu iti trebuie
TinnyRocoJr: Dar in caz ca ai nevoie:
Ioana5bomboana: Aha ok mulțumesc mult… din păcate nu ma lasă sa îți dau “the brainliest answer”
TinnyRocoJr: Mătușa Sally și unchiul nu bănuiseră nimic. După câteva zile, cei doi băieți constatară că lângă ei exista o mică colibă. În ea locuia, sau mai degrabă era captiv Jim. Așa că se gândiră să îl elibereze. După multe zile au reușit. Mai târziu, mătușa Polly a venit în vizită la mătușa Sally și clarifică toate problemele.
Ioana5bomboana: Multumesccc
TinnyRocoJr: Si eu multumesc, o sa iti apara intr-o zi
TinnyRocoJr: Cu multa placere
Alte întrebări interesante