Limba română, întrebare adresată de Mihai38233, 8 ani în urmă

AM NEVOIE URGENT!!!
Imaginează-ți că în timpul unei călătorii pe o insulă ai descoperit o comoară a unor pirați. Scrie un text de de minimum 150 de cuvinte în care să ilustrezi această situație, folosind o secvență descriptivă, o secvență narativă și una explicativă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dienuta27
2

Comoara ascunsa

- Gata, dupa ce am strabatut sapte mari si sapte tari am ajuns pe insula Comorii Ascunse! Dupa atat de multi ani, am ajuns. Haideti mateloti! Nu mai este mult pana la comoara lasata de unchiul meu, Barba Scurta.

Daca va itrebati cine era, era Skoot, piratul cel mai mare dintre noi. Eu sunt Bob, prietenul lui de o viata. A tresarit asa deoarece am ajuns, dupa 3 ani de zile de cautari si lupte, pe insula Comorij Ascunse. Aici, Barba Scurta, unchiul lui Skoot, a ingropat o super comoara pe care vrem sa o dezgropam si vedem.

-Haide Bob! Ultima harta din tara este la noi! Nu avem cum sa nu o gasim!! Bun, deci? Zece pasi la dreapta, noua in fata, cinci la stanga...

Imediat o sa ajungem suntem asa nerabdatori.

De cand ma stiu eu, il stiu si pe Skoot. Am trait amandoi. Am fost ca fratii. Skoot e cel mai bun prieten al meu! Este de treaba, neinfricat, prietenos... Daca nu il cunosti spui ca e dur, rau dar e un pirat de treaba!

-Bob! Bob! Am ajuns! Comoara unchiului meu ese acum a mea!!

O da! Si-a gasit comoara! Ma duc si eu sa ma bucur cu ceilalti! O sa mai auziti de noi! Echipajul lui Skoot! Ahoi, mateloti!


arusateanu: bravoo
dienuta27: Mulțumesc!:)
Alte întrebări interesante