Limba română, întrebare adresată de dumitrescuv10, 8 ani în urmă

Am o compunere de facut despre 5 tari din Europa si ce cladiri / monumente poti vizita acolo. Ma poate ajuta cineva? (si cu titlu)

DAU 20 STELE SI CORONITA !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diandraboza28
1

Cele mai frumoase tari din Europa

In aceasta compunere m-am gandit sa scriu despre cele mai frumoase 5 tari din Europa,dupa parerea mea, si de ce trebuie neaparat vizitate!

Pe primul loc sunt Statele Unite ale Americii deoarece este o destinatie a vibratiei si a vacantelor aventuroase in Marele Canion sau pe plajele relaxante din Bahamas!Pe locul 2 este Anglia fiindca are multe lucruri de oferit,spre exemplu un centru cultural,adica orasul Oxford sau monumentul Stonehenge!Pe urmatorul loc este Africa de Sud pentru ca este destinatie perfecta pentru iubitorii de animale salbatice.Pe plajele din Cape Town,oamenii pot intalni tot felul de animalute dragute,sau pot face safari intr-un parc national!Pe penultimul loc este Italia,cu plaje minunate,peisaje mirifice si o mancare de pe care te lingi pe degete.Cele mai apreciate atractii sunt Coasta Amalfi si Cinque Terre!Si pe ultimul loc,dar nu cel din urma,este Romania,o tara cu o istorie interesanta care merita sa fie aflata de calatorii din toata lumea,cu tot felul de castele vechi si minunate,cum ar fi Catelul Bran sau Castelul Peles!

Fiecare tara merita vizitata!

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante