Matematică, întrebare adresată de dorothi10, 9 ani în urmă

AM O INTREBARE..DACA STIE CINEVA...IN CEL MAI SERIOS MOD!LA MATE LA EXAMEN LA SUBIECTUL AL III LEA EX 1 CEA CU DREPTELE PARALELE EU AM FACUT ALTA METODA,CORECTA DE ASEMENEA,AM INTREBAT-O SI PE DOAMNA PROFESOARA SI A SPUS CA ESTE CHIAR BINE..DA NU-S SIGURA.EU N-AM FACUT CU SECANTA ,UNGHIURI ETC...EU AM FACUT CU PROPORTIONALITATE DE LATURI (AM DEMONSTRAT CA DREPTELE ED/AE|=CD/BC SI CA REZULTA CONFORM RECIPROCEI TEOREMEI LUI THALES CA EC PARALEL CU AB..DECI CORECT TOT AM AFLAT ..SI LATURILE..CHIAR TOT...DAR OARE MI SE OFERA PUNCTAJ??DAU COROANA!!!!


GollumOfficial: Cea mai usoara metoda era cea cu secanta si aveam unghiuri alterne interne, dar este corecta si rezolvarea ta. Nu poti face la fel ca in baremul de corectare.... Sunt mai multe moduri.
dorothi10: OK...MS MULT ..STIU CA ERA MAI SCURTA CEA CU SECANTA..DAR AM AVUT DESTUL DE TIMP SA O FAC ORICUM...DAR OARE MI SE OFERA ACELASI PUNCTAJ,NU??
GollumOfficial: Pai daca este corecta,logic ca vei primi punctaj... nu toti s-au gandit la metoda din barem.....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreea1104
3
oricare altă variantă corectă de raspuns( care duce la raspunsul corect),chiar daca nu este trecuta in barem SE PUNCTEAZĂ.Daca doamna ta profesoara a spus ca e bine...atunci fara indoiala ca vrei primi punctele.

dorothi10: Da a spus ca e bine..chiar doua mi-au spus..si le-am explicat cuvant cu cuvant cum am procedat in rezolvare..deci sper sa fie bine..MS ORICUM :)
Andreea1104: cu drag! Mult succes in continuare si vacanta placuta!
dorothi10: Multumesc,la fel!
Alte întrebări interesante