Limba română, întrebare adresată de antonica222, 9 ani în urmă

am primit ca proiect acum 2-3 luni sa facem o poveste,lunga(cam de un caiet dictando, mic) despre o tema aleasa de noi si sa o facem impreuna cu o colega(asta ca tema de vacanta)
desii eu am aflat ca ma voi muta de la scoala aceasta, am decis sa continui proiectul deoarece, colega mea va ramane acolo... am ales ca tema SF si am facut o poveste ce se va numii Jurnalul uneu Super-Eroine!
am scris cam 6-7 capitole si am ramas la o intamplare in care ea(Super eroina) era rapita de niste hoti, iar de aici nu mai am inspiratie DELOC!!! ajutor!!!!


AlinaDarie11: Ai scris unde a fost dusa de catre hoti ?
antonica222: intr-o debara veche si intunecata si inchisa intr-o dubita din debara...era si primarul inchisa cu ea... ea se dusese sa il salveze pe el...
cocollino123: Era legata ea?
cocollino123: ?,,
antonica222: da...
AlinaDarie11: are super puteri ?Daca da ce ?
antonica222: da... poate zbura si poate vedea viitorul
AlinaDarie11: Ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cocollino123
1

Poti continua ca, in cazul in care era legata, gaseste un ciob in acea dubita de la sticla cu care hotii bausera cu o seara inainte, si reuseste sa isi desfaca funiile de la mana. Apoi ca o Super-Eroina incearca sa asculte sa vada daca hotii mai sunt prin preajma. Il ajuta si pe primar sa se elibereze, iar ea(daca are puteri magice) poate sa sparga usile de la dubita. Pentru primar, sotia lui trebuia sa plateasca pentru eliberarea lui o suma mare de bani. Acum, eroina incearca sa o avertizeze pe sotie, sa nu duca banii pentru ca ar putea fi si ea ranita.

   De aici iti dai tu frau imaginatiei...


antonica222: aham... dragut... nu stiu ce sa spun de faza cu sotia primarului... caci ma gandeam sa scriu ca el defapt vroia sa afle de unde are ea puteri, si primarul sa fie rau si sa fie aliat cu acea banda... dar nu stiu daca e o idee tocmai potrivita
cocollino123: Ok:)) e cartea ta. Tu esti scriitorul, tu ai ideile!
cocollino123: Eu doar te.am ajutat sa iti gasesti inspiratia. Multa baftaa!!
antonica222: mersi! si ma simpt putin prost ca nu voi alege raspunsul castigator... gasesti mai multe detalii despre raspuns la cealalta compunere! dar amandoua m-au inspirat la fel de mult!
cocollino123: Stai linistita. AlinaDarie11 si eu te.am ajutat si nu neaparat pentru coroana.;)
antonica222: :))
Răspuns de AlinaDarie11
1
Poti continua asa :
 Super eroina priveste in viitor si vede cum a reusit sa scape :  
- Nodul sfoarei era cam slab asa ca s-a miscat putin si dupa aceea nu a trebuit decat sa zboarte in sus .
A facut asa cum a vazut . Dupa ce a facut asta ea , a pus primarul intr-un loc sigur si a iceput lupta cu hoti (Descri cum s-a luptat )Dupa aceea l-a dus pe primar la primarie si pe hoti la inchisoare.
            Si asa s-a terminat inca o zi din viata sa.

antonica222: da... foarte dragut!
antonica222: dar nu cred ca voi alege cel mai bun raspuns pe nici una caci amandoua m-au inspirat la fel de mult!
AlinaDarie11: Nu chiar , nu ma pricep la astea , doar am dorit sa te ajut sa te inspiri .
antonica222: nu-ti fa probleme! amandoua sunt superbe si chiar m-au inspirat! mi-am regasit inspiratia si voi mai scrie la el dupa putin timp! iti multumesc ca m-ai ajutat!
AlinaDarie11: Chiar mergi de la scola aceea ?
AlinaDarie11: #scoala
antonica222: care scoala?
AlinaDarie11: nu mai conteaza
Alte întrebări interesante