Ed. tehnologică, întrebare adresată de Ruxi101, 9 ani în urmă

Am primit tema la dirigentie un proiect pe nume dezastrele nu aleg si nu asteapta. Ma puteti ajuta va rog cu niste informatii? Chiar nu stiu ce sa scriu. Va rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mircealex
3
Poti sa scrii proiectul despre un singur dezastru natural pentru a ilustra ideea din numele proiectului sau poti sa scrii despre mai multe dezastre naturale.
Eu iti recomand sa te axezi pe prezentarea unui singur dezastru. Spre exemplu, poti sa scrii despre cutremur, concentrandu-te in a arata ca cutremurele "nu aleg si nu asteapta". Un cutremur nu alege sa afecteze un anumit grup de oameni si nici nu asteapta oamenii sa se pregateasca. Desi sunt si zone ale planetei noastre stabile seismic, cutremurele au o distributie destul de dispersata pe glob. Deci un cutremur nu alege unde se va desfasura, el pur si simplu se intampla, conform legilor naturii, intr-un anumit loc si intr-un anumit moment.
Cred ca poti adauga proiectului si poze cu urmarile cutremurelor asupra grupurilor de oameni din diferite parti ale lumii, pentru a ilustra clar ideea proiectului.
Alte întrebări interesante