Fizică, întrebare adresată de bobffo, 8 ani în urmă

am proiect la fizica despre flyboard si nu stiu de unde sa iau informati inafara de wikipedia va rog datimi surse

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daria1333
0

Explicație:

Poti lua de aici http://www.flyboard-romania.ro/despre-flyboard/


bobffo: multumesc
Răspuns de kiki650
0

Răspuns:

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind  un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.

Pentru a putea folosi acest echipament aveti nevoie de un skijet cu o putere minima de 130 CP si de un kit de baza FlyBoard.

Franky Zapata, fondatorul Zapata Racing a inceput sa se dezvolte FlyBoard in timpul primaverii anului 2011. Experienta in curse de skijet i-a permis terminarea proiectului intr-un timp record. Echipamentul s-a evidentiat dupa mai multe prototipuri atunci cand acesta a reusit sa iasa din apa si sa se stabilizeze in aer. Au urmat apoi imbunatatiri substantiale la directia de zbor si nu dupa mult timp echipamentul a primit brevete de inventie sub numele de Flyboard, acesta participand  la prima editie a  Campionatului Mondial de FlyBoard care s-a desfasurat in perioada 22-28 octombrie 2012 in Quatar.

http://www.flyboard-romania.ro/despre-flyboard/

Alte întrebări interesante