Franceza, întrebare adresată de Darya75, 8 ani în urmă

Am și eu de făcut un proiect la franceza numit "mon proiect de vacances" tradus este proiectul meu de vacanta. Problema e ca nu sunt buna la franceza și nu știu Cum să îl fac. Profesorul zicea de o compunere,un desen etc.
Mă poate ajuta cineva? Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rodicajurescu
4
                                   Mon projet de vacances

        Ces vacances d'ete, j'irai a la montagne, a la mer et a la campagne.
        Lors de premiers jours de mes vacances, je serai a la montagne! Moi, mon frere, maman et papa, nous avons le desir de flanner sur les sentiers etroites du Semenic et de monter le sommet de Piatra-Goznei.
        Puis, nous irons a la mer. Nous aimons beaucoup les plages de la Mer Noire et surtout la station de Mamaia avec Aqua Magic et la telegondole.  Nous avons aussi l'intention de revoir le fascinante Delta du Danube.
        Les derniers jours de vacances, sont pour revoir notre grand-mere. Elle habite a la campagne, dans une magnifique region: tout pres du village, coule l'eau de la riviere Siret. J'y ai des amis qui m'attendent toujours avec des nouveaux jeux.
        J'aurai des extraordinaires vacances, j'en suis sure!


                                     Proiectul meu de vacanta

        In aceasta vacanta de vara, voi merge la munte, la mare si la tara.
        In cursul primelor mele zile de vacanta, voi fi la munte! Eu, fratele meu, mama si tata, vrem sa hoinarim pe cararile stramte ale Semenicului si sa urcam pe varful Piatra-Goznei.
        Apoi, vom merge la mare. Ne plac mult plajele Marii Negre si mai ales statiunea Mamaia cu Aqua Magic si telegondola. Deasemenea, avem intentia sa revedem fascinanta Delta a Dunarii.  
        Ultimele zile de vacanta sunt pentru a ne revedea bunica. Ea locuieste la tara, intr-o zona magnifica: foarte aproape de sat, curge raul Siret. Am acolo prieteni care ma asteapta intotdeauna cu jocuri noi.
        Voi avea o vacanta extraordinara, sunt sigura de asta!


!!!!    Dupa parerea mea, ca sa fie proiectul frumos, ar trebui sa scrii aceste fragmente alaturi de cate o poza ce ilustreza locurile care urmeaza a fi vizitate.
      Ti-am adaugat o poza cu Vf. Piatra-Goznei si nu stiu de ce nu mai vrea sa adauge alte poze. Dar poti sa gasesti tu poze pe net cu telegondola, A.Magic, Delta Dunarii si lunca Siretului.
Le asezi frumos, artistic pe pagina si scrii alaturi de fiecare! OK?       
Anexe:

Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
Darya75: ok multumesc
rodicajurescu: Cu drag.
Alte întrebări interesante