Limba română, întrebare adresată de olteanuteodora, 9 ani în urmă

Am si eu nevoie de 7 reclame la 7 produse diferite.(orice produs,nu neaparat alimentar)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
101
Iti doresti o vacanta de neuitat la Brasov?
Uita'te sub capac dupa ce desfaci sticla de coca cola si vei gasi supriza.
Trimite codul de sub capac la numarul 123 si vei primi 2 bilete de rezerva pt tine si pentru persoana speciala.
Suna acum,ce mai astepti?
Sucul coca-cola care te suprinde cu o supriza!

Bună ziua! Astăzi vă prezint crema hidratantă SEPHORA. O super textură care combină eficacitatea unui contur de ochi cu pigmenţi « cameleon » universali pentru a înfrumuseţa privirea încă de la prima aplicare.
Este un produs de îngrijire ultra complet: cu un singur gest, hidratează, atenuează cearcănele şi pungile de sub ochi, netezeşte liniile, unifică şi iluminează conturul de ochi, prevenind primele semne ale îmbătrânirii. Ce s—ar putea spune mai mult?Formulă fără paraben şi fără parfum. Testat sub control dermatologic şi oftalmologic, convine chiar şi ochilor sensibili.

CARTEA MAGICA!
      
ACUM LA CHIOSCURI CU 25 DE LEI (sau cati lei vrei tu). TE AJUTA SA INVETI POEZIILE DOAR CITINDU-LE! NU EZITATI! 
(adauga ce mai vrei tu eu doar ti-am dat o idee)

 Nu o sa vina sa va creada ochiilor dar a aparut un nou produs. Acest produs iti poate citi viitorul. Este o masinarie nou-nouta care are: suport, parola proprie, ori ce culoare doriti si merge fara bateri, este rezistent la apa si e cat un manual. Numai bun pentru al duce la scoala si pentru ati uimi colegii. Nu e greu deloc sa-l utilizezi trebuie decat sa urmezi instructiuniele: 
   -mai intai trebuie sa apesi pe butonul rosu 
   -apoi sa descizi capacul si o sa apara scris ,, Punetiva parola'' o puneti si apoi va aparea un loc unde sa-ti pui degetul. Sa te gandesti la ceva iar el va spune la ce te gandeai. O sa te distrezi de minune.
   Sfaturi:
   - asamblarea sa o faci impreuna cu un adult
   - sa nu il ti langa tine cand dormi
   - nu il folosi de mai mult de 10 ori pe zi ( se poate strica)
   - nu il pune intr-un loc foarte luminat
   Aceste sfaturi sunt obligatorii.
   Iar acest produs consta doar in 400 de lei. Vino acum la ori ce magazin cu electronice SI CUMPARAL.

Nou ! Ciocolata ,,Martinel''. Se adreseaza copiilor de toate varstelor si chiar bunicilor :) . Ingredientele ei sunt 100% naturale, deci sanatatea copiilor este in siguranta.
       Incercati macar o data ciocolata ,,Martinel,, si cu siguranta o veti cumpara si a doua oara.

Doamnelor si Domnilor , atentie ! Va voi prezenta un produs revolutionar in ajutorul casei ! Robotul de casa X1 va ajuta la tuns iarba , facut teme , si le ajuta pe gospodine sa gateasca splendid. NU RATATI ACEASTA OFERTA ! Acum sunati la :01234 pentru a comanda acest minunat ajutor al casei .

Sampon foarte bun,mai ales pentru miile de persoane cu parul gras.Daca aveti probleme cu matreata sau parul dumneavoastra este prea deteriorat vi-l recomand cu cea mai mare placere!Si surpriza!Samponul vine cu un super BONUS!Aveti si o periuta de dinti, care lasa dintii extrem de albi si straluctiori!Doar la 13.80 lei le puteti avea , la pachet!   Hiperbole- miile de persoane,super bonus,extrem de albi 

SPER CA TE-AM AJUTAT






olteanuteodora: multumesc mult
Alte întrebări interesante