Limba română, întrebare adresată de Fanepatent, 9 ani în urmă

Am si eu nevoie de o compunere despre o vizita a unui artist de sticlarie la scoala ,
multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Havres
2
A venit si ziua in care urma sa il cunosc, sa cunosc acea persoana despre care ne spusesera dirigintele atat de multe, parea un om foarte cult, cu un trecut interesant, din ceea ce imi povestea profesorul.
Cand a intrat in clasa am simtit un gol, voiam atat de mult sa cunosc marele sticlar despre care auzisem. A pasit incet, cu grija, pe podeaua clasei noastre iar noi il priveam cu interes. Era un batranel imbracat in portul national, cu o privire blanda si in mana tinandu-si una dintre operele sale.
S-a asezat pe scaun si a inceput sa ne povesteasca despre cum si-a descoperit el vocatia aceasta despre care nu multi stiu, ne spunea ca tot ceea ce stie a invatat de la tatal sau, care si el era sticlar. Ne povestea despre cate sticle a facut, cate forme, cum punea in ele ce avea el mai de pret si cum ajungeau oamenii sa roiasca in jurul galeriilor sale pline de aceste minunate sticle. 
Despre sticla ce o avea in mana ne-a spus ca i-a fost lasata mostenire din generatii, ca ar avea aproximativ o suta cincizeci de ani si ca ar fi dorit sa i-o dea mai departe fiului sau de care nu a avut parte.
Ne-a detaliat totul, de la prima sa lucrare neindemanatica pana la cum a ajuns sa isi doreasca ca in mormantul sau sa fie pastrata acea sticla primita de la raposatul sau tata.
Am fost uimit, tonul sau era atat de calm si in vorbele sale se regasea atat de multa pasiune... M-a impresionat, as dori ca mai multi oameni sa aiba un astfel de talent in care sa investeasca atat de mult precum a facut el, sticlarul batran.
Răspuns de Dariutzzzza1
0

Era o zi de scoala.Eu stateam cu prietenii.In afara scolii am vazut un artist de sticlarie.El se numea[________].Eu de mult doream de mult sa ma întâlnesc cu el.

Aveam mari emotii.Imi venea sa plang de fericire.Mi-am chemat prietenii.Ei s-au bucurat de aceasta experienta petrecuta la scoala.A fost o zi frumoasa.

Alte întrebări interesante