Engleza, întrebare adresată de dgm91, 8 ani în urmă

am și eu nevoie de o compunere in care sa descriu un vis.In aceasta compunere trebuie sa folosesc următoarele cuvinte : uimitor, neobișnuit, palpitant, fericire,aparat de zbor,uscat ,lalea​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silianrazvan705
1

Explicație:

Intr-o seara impreuna cu familia mea ne asezasem la masa...Dupa ce am mancat eu m-am culcat.Am avut un vis uimitor dar un lucru a fost neobisnuit parca imi venea mereu sa stranut.

A fost un vis palpitant si plin de fericire!

Pe uscat intr-o insula am gasit un aparat de zbor

Apoi visul meu s-a spulberat deoarece mama mea m-a trezit si mi-a spus ca este timpul sa merg la scoala...In drup spre scoala am trecut pe langa un macazin cu flori,iar eu am intrat in el si i-am cumparat prietenei mele o lalea...I-a placut foarte ,foarte mult laleaua daruita de mine.

Sper ca te-am ajutat!

Spor!


silianrazvan705: Cu mici greseli scuze m-am grabit...
stefania1babasa: tare omule
silianrazvan705: kk tnkks
Răspuns de Petronela2009
7

Răspuns:

Explicație:

Eram într-o lume de poveste. Lângă un copac neobișnuit de mare ,era o lalea roz .Era ceva palpitant așa că m-am apropiat. Am pus mâna pe petalele ei roz și deodată, eram deasupra cerului. Era uimitor! Când am ajuns pe uscat,

un dragon mic și roșiatic, mi-a dăruit un aparat de zbor. Mi l-am pus în spate,

la început a fost mai greu dar după câteva minute m-am obișnuit. Nu știți ce fericire mă cuprinsese .Priveliștea de sus era uimitoare.

Succes!

Alte întrebări interesante