Limba română, întrebare adresată de yjh7101992o, 8 ani în urmă

Am si eu nevoie sa fac o compunere la Romina de o pagină care sa sencheie asa si in sfîrșit cind totul era pregătit a început si ninsoarea Mingea fara oprire Mingea can povesti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Damaris04
1

Răspuns:

Era o zi foarte friguroasă de sfarsitul lui noiembrie. Afara vantul batea cu putere imprastiind ultimele frunze ramase pe jos.

Eu eram bine imbracata ,deoarece era foarte frig si se prevestea in curand sa ninga si caram foarte repede lemnele din curte in șopron pentru a le depozita pentru iarna.Mai aveam foarte puține in ziua aceea si pe laorele amiezii le-am terminat de carat .După ce am luat pranzul eu cu sora mea am mers in gradina și am greblat toate gunoaiele si inclusiv ultimele frunzele ramase împrăștiate ici colo,iar mama a facut un strat unde a pus usturoiul si la acoperit cu un strat de strujeni uscati ca sa nu inghete cand va veni iarna.Dupa ce am terminat treaba in grădină am mai maturat odata curtea si am intrat in casa .

In timp ce stăteam langa simeneu cu o ceașcă de ceai in mana si invelita intr-o patura ,afara in sfârșit cand totul era pregătit a inceput si nisoarea .Ningea fara oprire ,ningea ca in povesti.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante