Engleza, întrebare adresată de mazilumadalina1, 9 ani în urmă

am si eu nevoie sa ma ajute cineva sa traduc scrisorile astea doua. multumesc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanmoc
1
Draga Dan,

Iti multumesc pentru ultima scrisoare. Cred ca este minunat ca vrei sa iti imbunatatesti engleza si sunt incantat sa te pot ajuta. Aici sunt cateva lucruri pe cvare poti sa le incerci.
In primul rand, ar fi o idee buna sa incepi sa citesti mai mult in engleza. Probabil nu ai timp sa citesti romane, dar aici sunt multe reviste care te pot ajuta sa iti imbunatatesti engleza. Daca tot iti place natura, de ce nu iti faci un abonament la National Geographic? Ai fi surprins cat de repede incepi sa prinzi lucrurile cand intr-adevar iti place subiectul.
O alta sugestie ar fi sa te uiti la filme pe DVD fara subtitrare. O sa fii obligat sa asculti limbajul foarte atent.Pentru un iubitor de filme cum esti tu, va fi invatare in timp ce te distrezi.
Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, deasemenea, este sa inveti engleza vorbind cu prieteni prin scrisori si email.Aceasta metoda a mers foarte bine la mine cand am vrut sa imi imbunatatesc limba italaiana. Nu numai ca vei invata fraze, dar vei invata practicand.
Sper ca aceste idei te vor ajuta si tine minte ca practica te va ajuta cel mai bine, asa ca nu renunta prea devreme.
scrie-mi si spune-mi cum este treaba!

Cu drag, Pam!


Draga Tim,

Buna, ce faci? Eu sunt bine, dar am examene saptamana aceasta la scoala.Iti raspund la scrisoarea la in care mi-ai cerut sfatul.
Sunt multe optiuni din care poti sa alegi. Dar inainte sa incep cu acestea, vreau sa spun ca este o rusine ca nu poti sa iei cursuri in plus. Am luat cursuri in plus cand am vrut sa imi imbunatatesc franceza, iar asta a ajutat foarte mult, dar asta si datorita profesoarei mele. A fost cea mai buna! Oricum, poti sa asculti muzica englezeasca mai des.
Bineinteles, nu trebuie sa petreci ore ascultand muzica. este doar o pierdere de timp! Ascultand cantece in engleza este un mod bun de a invata vocabular nou si este si distractiv! In plus, daca as fi in locul tau as citi mai mult in engleza. Deasemenea poti sa ai conversatii in engleza cu un prieten si apoi sa va corectati unul altuia greselile. Fii serios, totusi! Am facut asta o data si am ras tot timpul.
Iti recomand sa accepti aceste sfaturi despre aceasta problema!

Cu drag, Angela

mazilumadalina1: multumesc mult :-)
stefanmoc: Cu placere!
Alte întrebări interesante