Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

amintiri din vacanta de iarna compunere. va roggg urgent

dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ninuta45
10
                                           Amintiri  din vacanta  de iarna

         Am avut niste amintiri  din vacanta de iarna, am sa le spun pe rand. Inainte sa incep vreau sa va spun ca iarna asta a fost speciala pentru mine in care am reusit sa ma si distrez.
         Intr-o zi inainte de Craciun eu impreuna cu mama am impodobit bradul si am aranjat asa frumos cum ii placea lui Mosu'. In prima zi de Craciun, eu impreuna cu prietenii mei am mers in colinda si am colindat aproape toate locuintele, dar din pacate unele au fost inchise. Dar sa stiti ca in vacanta de iarna nu am stat sa-l astept pe Mos Craciun sau sa astept sa vine alți colindatori , ci m-am distrat si eu putin. Cu banii care i-am castigat eu in colinda i-am parintilor mei, deoarece eu sunt mic si nu aveam ce sa fac cu ei.
          In urma cu 1 zi inainte de revelion, miercuri am ajutat-o pe mama sa ne facem pregatirile i-ar tata aducea lemne in camera ca sa faca focul. Era ora 20:06 am terminat de pregatit masa si am dat pe canalul potrivit. Sa facut ora 23:30 de minute mai era jumate de ora pana vom intra in noul an. Eram plin de emotii si de suspans. Mai era putin pana la miezul noptii, era chiar acum 23:59 de minute plin de emotii, am iesit afara si m-am uitat la ceas si cand sa facut miezul noptii sa auzit peste tot artificii, petarde si alte obiecte de distractii.
Iarna asta a fost minunata,  nu am avut multa zapada dar, m-am simtit ca si cum a fost primavara. 
Răspuns de nekfey
8
Îmi amintesc,ca atunci ca am luat vacanta de iarna,m-am dus la bunici mei,cand i-am vz m-am dus i-am îmbratisat si i-am pupat pe amandoi.Si le-am spus ca o sa petrec o vreme timpul cu ei.Un pic mai tarziu bunica pregati-se tot felul de mancaruri si prajituri delicioase.Am mancat si apoi m-am uitat cu bunicul la televizor.Si cand avn timpul sa ma culc bunica a vn si mi-a spus o frumoasa poveste.Si sincera sa spun a fost foarte frumos si special la bunici.Mereu cand îmi aduc aminte ma simt foarte bn si foarte fericita.
Alte întrebări interesante