Ed. tehnologică, întrebare adresată de ghenescuandrei579, 8 ani în urmă

animalul meu de companie compunere (2 iepurași pitici rasa cap de leu) nume Țopi si Vigi​


ghenescuandrei579: pls dau coroană
dianaciobanu351: da daca vrei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de putanuirina5
1

Răspuns:

Astăzi o sa ma prezint animalele mele de companie. Am 2 iepurași Topi si Vigi . Unul este alb cu pete negre iar al doilea era crem cu ochi verzi. Topi este jucăuș, foarte alintat, el iubește salata verde si nucile. Vigi are 7 luni este mai agitat si are multa energie. El mănâncă de 2 ori pe zi. Iubește morcovi si salata verde

Cei 2 iepurași se înțeleg de minune mereu se joaca, își împart mâncarea si amândoi sar pe mine când ma vad .

Vigi este mai gelos , atunci când ma joc cu Țopi imediat sare pe mine si îl da pe vigi jos asa ca trebuie sa ma joc cu amândoi

Aceștia sunt animalele mele de companie pe care le iubesc foarte mult

SPER CA TE AM AJUTAT


ghenescuandrei579: nu mai am nevoie
ghenescuandrei579: dar ms
putanuirina5: ah .. cu placere
Răspuns de andreiflorian39
0

Era vacanta de vara si am mers in vizita cu parintii mei la verisorul meu ,Andrei .ERAM FOARTE FERICIT SI INCANTAT,VERISORUL MEU PENTRU MINE E CA UN FRATE.TOTUL A FOST BINE SI FRUMOS PANA CAND AM IESIT AFARA LA JOACA.ANDREI VERISORUL MEU AVEA DOI IEPURI PITICI,RASA LOR ERA CAP DE LEU.DIN MOMENTUL ĂLA AM SIMTIT O GELOZIE ,O STARE DE NEDESCRIS. Dintr-o dată imi doream si eu iepurași,am fugit repede in casa sa le spun părinților ca imi doresc si eu doi pui de iepuri,auzind părinții se cam fasticeau.Eram nerăbdător să ajung acasă să-i înnebunesc pe parinti pana imi îndeplinesc visul .Zis si facut,tot drumul spre casă i-am zăpăcit ca imi doresc iepurași .Pana la un final mi-au zis daca am sa fiu ascultător si am sa învăț imi îndeplinesc dorinta.

A trecut ceva timp si eu făceam tot efortul sa le fac pe plac părinților.într-o duminica mi-a zis tata sa merg cu el sa ne plimbam cu masina si sa facem niște cumpărături.

In ziua aia ne-am facut toate poftele,era o zi perfecta pana a sunat mama sa mergem de urgență acasa.Speriati si foarte stresați ne-am pornit spre casă cu gândul ce s a intamplat. Ajunși acasa ,am intrat repede in casa si ce sa vezi doi iepurași micuți si blănosi dormeau pe covorul din living.

Am sărit în sus de bucurie,aveam si eu iepurași,le-am pus repede cate un nume,Rony si Tony.Toata ziua aveam de grija de ei,într-adevăr era un pic cam multa treaba,aveau dreptate parintii mei,dar pentru ca imi erau extrem de dragi faceam tot efortul sa nu-mi dezamăgesc parintii.

Zilele treceau si Tony cu Tony creșteau si erau din ce in ce mai frumosi,doar spre dezamăgirea mea au cam crescut cam marisori,eu credeam ca raman micuți.

Dar si asa eu tot ii îndrăgesc.

Alte întrebări interesante