apoi se scad produsele obinute
Calculeaza dupa model :
1 7*(3-2)=7*5
11. 7x18-2)= 78-72
= 55-14
• 9x(5-3)=
9x(6-3)=
• 8x(10-4)=
8x(10-4)=
.6x(9-3) =
6x(9-3)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
okkk te ajut sper sa fie bine
Explicație pas cu pas:
9×(5-3)
9×2
18
9×(6-3)
9×3
27
8×(10-4)
8×6
48
6×(9-3)
6×6
36
48-36-27-18 nu se pot face deodată
48-36
12
27-18
9
12-9
3
Eu asa am invatat
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă