Aratati ca , daca ab + ac + bd + cd = (2 radical din 3) + (3 radical din 2) , şi b + c = (radical din 6) , atunci a + d = (radical din 2) + (radical din 3 ).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
ab + ac+bd+cd =2×3 la puterea 4 +3×2
=6×4+6
= 30
b+ c = 6 ×1
b+c = 6 +30
b+c =36
a+d=2×2
a+d=4+1×3
a+d=4×3
a+d= 12
b+c +a + d =36 + 12
b + .......+d=48 ÷2
b+.......+d = 24
=6×4+6
= 30
b+ c = 6 ×1
b+c = 6 +30
b+c =36
a+d=2×2
a+d=4+1×3
a+d=4×3
a+d= 12
b+c +a + d =36 + 12
b + .......+d=48 ÷2
b+.......+d = 24
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Evaluare Națională: Lb. Română ,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă