Aratati ca radical lung din 6-4radical din 2+radical lung din 6+4 radical din 2 apartine multimi Q
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
√(6-4√2)=√(6-√32)=√[6+√(36-32)]/2 -√[6-√(36-32)]/2 =√(6+√4)/2 -√(6-√4)/2 =
=√(6+2)/2 -√(6-2)/2 =√4 -√2 =2-√2
√(6+4√2)=√(6+√32)=√[6+√(36-32)]/2 +√[6-√(36-32)]/2=√(6+√4)/2 +√(6-√4)/2 =√4 +√2 =2+√2
√(6-4√2) +√(6-4√2) =2-√2 +2+√2 =4
=√(6+2)/2 -√(6-2)/2 =√4 -√2 =2-√2
√(6+4√2)=√(6+√32)=√[6+√(36-32)]/2 +√[6-√(36-32)]/2=√(6+√4)/2 +√(6-√4)/2 =√4 +√2 =2+√2
√(6-4√2) +√(6-4√2) =2-√2 +2+√2 =4
The11:
Multumesc mult!!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă