Aratati ca:
Vreau rezolvari complete va rog!
Utilizator anonim:
si cei asa greu
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
[tex] \frac{2}{ \sqrt{3}-1 }- \sqrt{3}=1 \\
\frac{2( \sqrt{3}+1) }{ (\sqrt{3}-1)(\sqrt{3}+1) }- \sqrt{3}=1 \\
\frac{2( \sqrt{3}+1) }{2}- \sqrt{3}=1 \\
\sqrt{3}+1- \sqrt{3}=1 \\
Deci 1=1(A) [/tex]
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă