arătați ca următoarea functie este strict crescătoare
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Explicație pas cu pas:
f(-1) = -1 + 1 = 0
f(0) = 0 + 1 = 1
f(1) = 1 + 1 = 2
f(2) = 2 + 1 = 3
f(-1) < f(0) < f(1) < f(2)
=> funcția este strict crescătoare
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = x + 1
f(-1) = -1 + 1 = 0
f(0) = 0 + 1 = 1
f(1) = 1 + 1 = 2
f(2) = 2 + 1 = 3
f(-1) < f(0) < f(1) < f(2) ⇒ functia este strict crescătoare
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă