Aratati ca (x+1)(1-3x)=1-2x-3x^2 pentru orice x real.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns
(X+1)(1-3X)=1-2X-3X^2
X-3X^2+1-3X=1-2X-3X^2
X-3X=-2X
-2X= -2X afirmatia este adevarata
X apartine lui R
Explicație pas cu pas:
albatran:
salut..merge , dar nu e ideala..cel mai frumos e sa inmultesti in stanga si sa ajungi la expresia din dreapta
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă