aratati ca (x-2)(x+2)(x²+4)(x²+16)(x²+256)=x la 16 -2 la 16
renatemambouko:
ca sa ai aceasta egalitate trebuie ca expresia sa fie :(x-2)(x+2)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=x¹⁶-2¹⁶
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
(x-2)(x+2)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=x¹⁶-2¹⁶
(x-2)(x+2)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=(x²-4)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=
=(x⁴-16)(x⁴+16)(x⁸+256)=(x⁸-256(x⁸+256)=x¹⁶-65536=x¹⁶-2¹⁶
(x-2)(x+2)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=(x²-4)(x²+4)(x⁴+16)(x⁸+256)=
=(x⁴-16)(x⁴+16)(x⁸+256)=(x⁸-256(x⁸+256)=x¹⁶-65536=x¹⁶-2¹⁶
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Religie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă