arati ca a=-2 este solutie a ecuatiei (2x-1)^2+4x=-2x^2+9-8x
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Inlocuiesti pe x cu -2 in espresia de mai sus sivei obtine
(-5)^2+4*(-2)= -2*(-2)^2+9-8*(-2)
Dupa ce faci calculele vei obtine
17=17 egalitatea este demonstrata
(-5)^2+4*(-2)= -2*(-2)^2+9-8*(-2)
Dupa ce faci calculele vei obtine
17=17 egalitatea este demonstrata
Alte întrebări interesante
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă