Limba română, întrebare adresată de Jhfryuf, 9 ani în urmă

Argumentați in 20 de randuri preferinta voastra de petrecere a timpului liber. VA ROOOG!!!!!!! DAU FUNDA! !!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de manuelaanalon
1
Eu ma distrez in timpul liber citind carti si uitandu-ma la documentare(poti pune ce vrei tu) Dimineata ma spal pe dinti ma piaptan si ma spal pe fata dupa ma imbrac si mananc! Uneori ma duc sa ma joc cu prietenii mei!
Sper ca te-am ajutat poti sa pui mai multe cuvinte care le vrei ex: Cu amicii mei ma joc fotbal,fatea ascunselea sau orcie altceva!

manuelaanalon: Scuze a fost cam putin..
Răspuns de IonelaMureșan
0
Dupa parerea mea, cea mai buna idee de ati petrece timpul liber este in natura. Eu prefer sa ma retrag ori de cate ori am putin timp liber in ograda bunicilor. Iarba verde si proaspat tunsa de bunicul, mirosul coji de copaci, parca acum as da o fuga la tara la bunici.
In primul rand, abia astept sa am putin timp liber sa merg la bunicii mei. Imi iau perna sub brat, iar sub celalalt brat zvarl o patura pentru a ma ajuta sa ma fac confortabil pe bucatica de Rai din spatele casei bunicilor mei. Este tot ce isi poate dori orice om pentru a se incarca cu energie pozitiva.
In al doilea rand, momentul deplin asteptat este acela cand, intins pe spate si cu ochii mari deschisi catre cer, privesti norii si le dai o forma fiecaruia. Ei bine, de fiecare data cand fac asta si ma pierd in al cerului albastru, inchid ochii si parca plutesc pe un norios, bunicul vine tiptil si cu un fir de iarba ma gadila sub nas.
In concluzie, eu prefer sa imi petrec timpul liber in natura, la bunicii mei, jucandu-ma cu ei atat timp cat mai sunt printre noi, pentru a le oferi si lor o oaza de bucurie si un moment in care si ei la randul lor se simt copii si intra in jocul nostru.
Alte întrebări interesante