Studii sociale, întrebare adresată de marinnegura9gmailcom, 8 ani în urmă

:
Argumentati în 7 enunturi importanta agriculturii ecologice pentru mediul înconjurător
Urgent cine stie va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jetfa
2
Dupa parerea mea cea mai eficienta cale pentru cultivarea plantelor si cresterea animalelor este agricultura ecologica, deoarece nu se folosesc substante daunatoare mediului si se foloseste numai ingrasamant natural. Este un procedeu modern si mult mai eficient.

marinnegura9gmailcom: tu ai scris in forma de text am nevoie de 7 enunturi
marinnegura9gmailcom: mersi mult
Răspuns de contact83
2
Acest tip de agricultura se bazeaza pe procesele ecologice, pe biodiversitate si oe cicluri adaptate la conditiile locale, si nu pe pe folosirea de factori externi sau artificiali cu efecte adverse. Agricultura ecologică (sau agricultura ECO) combină tradiția, inovația și știința pentru a beneficia de mediul înconjurător și de a promova relații corecte și o bună calitate a vieții pentru toți cei implicați.
Rolul acestui sistem de agricultură este acela de a produce o hrană mai curată, mai bună pentru metabolismul uman, asigurând în același timp conservarea și dezvoltarea mediului înconjurător. Unul dintre principalele obiective ale agriculturii ecologice este realizarea de produse agricole și alimentare proaspete, autentice, corecte, prin procese create să respecte natura în întregul ei.
Alte întrebări interesante