Latina, întrebare adresată de gameruldavid2526, 8 ani în urmă

Argumentati proverbul latin urmator : ,,Sol obnibus lucet"(Soarele straluceste pentru toti).Sa fie de minim o jumatate de foaie A4.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kokopanainte
8

Răspuns:

Soarele este un fenomen al naturii ce încălzește foarte tare vara. Nimeni nu poate opri soarele din a străluci și nimeni nu îl poate face să strălucească doar pentru el. Soarele strălucește și încălzește tot omul, cât de rău nu ar fi acel om. Niciodată soarele nu va străluci pentru un om m-ai tare, sau doar pentru el. Soarele încălzește aproximativ 95% din globul pământesc. Dacă soarele s-ar opri nu ar m-ai exista lumină, iar astfel orice suflet ar pieri din cauza frigului și din multe alte cauze. Dar nimeni nu îl poate face să se oprească decât bunul Dumnezeu.

Orice om are dreptul la raza lui de soare. Orice om are dreptul să se încălzește la soare, să privească soarele și să se bucure de căldura lui. Unii oameni cred că pot atinge soarele cu mâna, doar că nimeni nu a făcut-o încă, unii consideră că ei sunt mai presus și că au universul la picioarele lor, dar încă nimănui nu i sa întâmplat asta. Fiecare om are dreptul ca soarele să îl încălzească cu razele lui. Fiecare om are dreptul la strălucirea soarelui.


gameruldavid2526: Mersi mult de tot !
gameruldavid2526: Seara buna !
kokopanainte: Cu plăcere. La fel
Alte întrebări interesante