Franceza, întrebare adresată de fluviana, 8 ani în urmă

Argumentati urmatoarea afirmatie.Daca sunteti de acord cu aceasta afirmatie sau nu sunteti de acord si de ce sunteti de acord sau dece nu sunteti de acord. ATENTIE:Sunt doua probleme acolo faptul ca tinerii au multe oportunitati si faptul ca au multe provocari de depasit.Deci trebuie argumentate ambele.

Scrieti daca stiti ca e bine si ca e corect. Dau multe puncte pentru ca nu e chiar usor. Ar fi trebuit in franceza dar voi scrieti in romana si o sa traduc eu.

ACESTA ESTE AFIRMATIA:
În zilele noastre tinerii au multe oportunități, dar au și multe provocări de depășit.


ioanamiron05: Sunt de-acord cu afirmația “tineri au multe oportunități”, deoarece acum mulți ani nu aveau lumina sa scrie, dacă voiau sa se ducă la școala se duceau dacă nu, nu. Facultăți nu prea erau. Era totul limitat. Dar in ziua de azi avem orice. Doar voința sa fie.
Și sunt și de-acord cu afirmația “dar au și multe provocări de depășit”. Deoarece cu cât avem mai multe cu atât ne este mai
fluviana: Multumsesc frumos....e foarte bine!
ioanamiron05: Sper ca te-am ajutat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanamiron05
1

Sunt de-acord cu afirmația “tineri au multe oportunități”, deoarece acum mulți ani nu aveau lumina sa scrie, dacă voiau sa se ducă la școala se duceau dacă nu, nu. Facultăți nu prea erau. Era totul limitat. Dar in ziua de azi avem orice. Doar voința sa fie.

Și sunt și de-acord cu afirmația “dar au și multe provocări de depășit”. Deoarece cu cât avem mai multe cu atât ne este mai greu

Alte întrebări interesante