Studii sociale, întrebare adresată de adelinadiaconu, 7 ani în urmă

Argumente pro tehnologie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebecaxx1000
1

Explicație:

1. Ne permite să experimentăm noi culturi. tehnologia a permis planetei să devină un loc mai mic. Pe parcursul unei zile, este posibil să călătorești în cealaltă parte a lumii pentru a vedea noi țări, noi culturi și noi oportunități. Chiar și în generațiile anterioare, tehnologiile de construcție navală au oferit același beneficiu. În viitor, tehnologia spațială ar putea fi următoarea evoluție a acestei experiențe.

2. Ne oferă perspective mai profunde. tehnologia colectează cantități masive de date care pot fi exploatate pentru numeroase perspective și beneficii. Aceste analize ne permit să identificăm puncte slabe specifice care pot fi transformate în puncte forte. Poate identifica noi oportunități de afaceri, poate crea noi oportunități de învățare și poate ajuta oamenii să descopere noi fațete despre ei înșiși, astfel încât să poată realiza mai mult decât oricând.

3.Îmbunătățește profiturile.

noile tehnologii sunt întotdeauna scumpe, dar asta pentru că creează mai multe profituri. Este posibil astăzi, prin tehnologie, ca un proprietar unic să conducă o afacere globală din garajul sau biroul de acasă. Noile tehnologii au creat platforme în care freelancerii și profesioniștii independenți pot face mai mult pe cont propriu decât dacă ar lucra la angajatorul tradițional. Tehnologia poate chiar îmbunătăți eficiența mecanismelor de livrare și distribuție, ceea ce poate îmbunătăți și profiturile.

4.Face ca cercetarea să devină simplă. pentru copiii născuți în anii 1980 sau înainte, a existat o perioadă în care găsirea informațiilor necesita o excursie la bibliotecă sau deținerea unei enciclopedii. Astăzi, tehnologiile accesului la date fac posibilă aflarea oricărui lucru aproape în orice moment. Vrei să știi de ce te doare piciorul? Trebuie să comandați mâncare pentru cină? Doriți să rezervați o vacanță? Nu-mi amintesc numele unui film, dar îți amintești cine a jucat în el? Tehnologia facilitează cercetarea, achiziționarea sau descoperirea a ceea ce dorim sau avem nevoie în fiecare zi.


adelinadiaconu: Mersi mult
Alte întrebări interesante