Limba română, întrebare adresată de Rosioara2002, 9 ani în urmă

Argumenteaza afirmatia .E greu sa fii copil.Sa fie pentru adica sa fie deacord cu afirmatia Va rog dn suflet dau puncte si coroanan...!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rusuvaleria
2
Esti tinar si viata iti ofera multe opurtunitati,drumurile ti se deschin in viitor.Este timpu sa te gindesti ce vrei sa devii in viata,asa dar alegi un liceu unde sa studiezi,o facultate si apoi te dezvolti profesionar.
Esti tinar si te asteapta norocu!!!!......
Sper  ca te-am ajutat cit de putin mai poti spuni si tu ceva legat  de asa tema

Rosioara2002: nuuuuu
rusuvaleria: acus scriu cu tema e greu sa fii copil
Rosioara2002: ok dar afirmatia sa fie in sens adevarat adica sa fie adevarat ca e greu sa fii copil
Rosioara2002: daca nu vrei sati sterg raspunsul si sati scada puncte
rusuvaleria: bn
rusuvaleria: few daca stergi nu iti scriu
Rosioara2002: scrie daca nu scrii sterg
rusuvaleria: Noi, copiii din ziua de azi, nu realizăm cât de frumoasă şi măruntă este copilăria noastră faţă de a celor din alte zile, când nu exista atâta afecţiune şi bucurii ale copilăriei. Să fii copil nu e uşor, dar nici greu nu este.
Noi nu ne dăm seama, dar suntem enorm de norocoşi, suntem tot ceea ce şi-ar fi dorit un copil din generaţia trecută.
În ţara aceasta, avem dreptul la copilărie, avem dreptul de a ne spune părerea despre tot ce ne înconjoară........mai scrii t ca nui asa de greu
Rosioara2002: ok ms
rusuvaleria: Avem senzaţia că meseria de părinte e foarte grea. Că răbdarea noastră e tot timpul pusă la încercare şi că orice am face cel mic tot nu ne ascultă şi tot nu vrea să înţeleagă că ceea ce îi cerem noi e „spre binele lui”. Ne privim poznaşul după ce a făcut o boacănă întrebându-ne „cum a putut, cum i-a trecut aşa ceva prin cap?”. Rareori încercăm să ne punem în papuceii lui şi să înţelegem cum se vede fapta din cealaltă parte sau cât de greu e să trăieşti într-o lume rea
Alte întrebări interesante