Limba română, întrebare adresată de luciilina1, 8 ani în urmă

As dori dacă puteți sa ma ajutați cu un text de 17 rânduri având ca subiect o întâmplare hazlie


luciilina1: Cum este corect familia trăia după o zi pe alta.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lovee123
0

Răspuns:

O întâmplare hazlie.

Într-o zi,eu și verișorii mei,Andra și Mircea,am mers la bunicii noștri.Cand am intrat în curtea bunicilor,Mircea a zărit o minge.Nu s-a putut abține să nu o ia și să dea cu piciorul în ea.Eu și Andra i-am zis că vrem și noi să ne jucăm cu el.A acceptat.Am ieșit în drum,lângă un izvoraș micuț și am început a ne juca,dar dintr-o dată ,s-a auzit ceva dintr-un tufiș.Toti 3 eram speriați!Când ne-am apropiat,ce sa vedem?Un iepuraș mic și drăguț care manca iarba.Dupa,noi am respirat liniștiți.Se lăsase seara.Noi am intrat în casa bunicilor noștri și le-am povestit tot ce s-a întâmplat.Nici ei nu au putut să se abțină și au început să râdă,pentru că Mircea era baiat și s-a speriat și el.

Explicație:

Sper că te-am ajutat!:)

Răspuns de mari1818
0

Răspuns:

Într-o zi frumoasă de vară,eu alături de prietenii mei Ana, Ion și Maria am ieșit la joacă. Afară era foarte cald, si noi nu aveam idee ce să ne jucăm. Plimbându-ne prin sat,am gasit o minge pierduta pe drum.

Vazand ca mingea este pierduta am inceput ne jucam fotbal toti 4, până când mingea s-a rostogolit într-un tufiș. Ion s-a oferit ca el sa o aducă din tufis. Acesta s-a grăbit sa o ia cât mai repede, pana cand Ion a observat că tufișul tremura. Cu toți am fost foarte sperati si nu ne-am apropiat de tufis.

el sa o aducă din tufis. Acesta s-a grăbit sa o ia cât mai repede, pana cand Ion a observat că tufișul tremura. Cu toți am fost foarte sperati si nu ne-am apropiat de tufis.Pana când, din tufis a iesit mingea alaturi de un iepure frumos si pufos. Eu impreuna cu amicii mei am râs și ne-am dus voioși acasă,povestind tuturor ce intamplare hazlie am avut.

Explicație:

Poți schimba numele sau locul. Eu ți-am oferit o idee.


mari1818: acesta s-a oferit .. nu stiu de ce a fost stearsa aceea propoziție.
Alte întrebări interesante