Limba română, întrebare adresată de pisicutzaalint, 9 ani în urmă

as dori daca se poate un text scurt cu tema iarna in care sa contina semnele de ortografie-sau,s-au,la,l-a,neam,ne-am,sa,s-a.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Loryyyyyyyyyy
1
Joaca în zăpadă
 
 Iarna geroasa s-a asternut peste sat. Cu mantia sa alba si stralucitoare a reusit sa incante oamenii . Copii erau foarte fericiti si au iesit in numar mare afara la joaca. Unii cu sanii , altii au venit pregatiti sa se bulgărească sau sa privească. Eu si Ioana am iesit sa facem oameni de zapada. Prietena mea l-a vazut pe Ionut venind si a vrut s-al salute. Ea era interesata de ce facea sora sa Miruna . Acesta ia spus bla bla blaaa Imi iese o varza continua tu fati o idee pe tema asta
Răspuns de Lory132
1
                                                                       iARNA
In aceasta iarna ne-am distrat de minune. Prietenii mei s-au batut cu bulgari la derdelusul din apropiere.Eu nu vrut sa intru in marele razboi de bulgari caci ne batem cu bulgari sau ne dam cu sania ,iar eu am ales sa ma dau cu sania.Prietenul meu , Alin s-a lovit la genunghi insa noroc ca zapada i-a atenuat caderea.Langa el a venit verisoara sa , varul lui , vecinul lui si eu prietenul lui de-o viata.Adevarul este ca acesta face parte dintr-un neam mare.Varul lui alin l-a ridicat si din momentul acela am inceput sa ne dam linistiti cu sania.
Alte întrebări interesante