Limba română, întrebare adresată de Frumusica12, 9 ani în urmă

as dori o compunere cu vizitarea gradini zoologice

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madiy
6
                                                   La gradina zoologica...                                                        Alexandra,Luca,Madalina si Sebastian se pregateste sa plece la  plimbare la gradina zoologica. Alexandra il intreaba pe Sebastian daca vrea si el inghetata. El ii graieste ca da . Madalina ii spune lui Luca ca dupa ce viziteaza gradina zoologica sa mearga doar ei doi la un film . Cand cele doua cupluri ajunge la gradina zoologica ,ei se uita la un leu periculos dar intr-un fel si simpatic . Cand Madalina,Luca,Alexandra si Sebastian se uita la un papagal cele doua cupluri vorbesc de culoarea papagalului . Poli adica papagalul multicolor ii imita fericit . Alexandra si Madalina nu stia ca acesta poate repeta cuvintele pe care ele le zice.
Erau uimi-te . Madalina si Luca pleca-se la film. Cei doi nu puteau sa nu ii sune si pe Alexandra si Sebastian . Cand acestea venira Sebastian si Luca le facu cinste fetelor cu un suc si popcorn . Ele le multumi pupandu-i. Cand filmul se termina cele doua cupluri plecasera acasa .  Alexandra,Madalina,Sebastian si Luca erau fericiti . Asa se termina La gradina zoologica si la film cu bucurii si multi pupici alaturi de cele doua cupluri"...!
                                        A fost cea mai buna plimbare alaturi de Alexandra si Sebastian spuse Madalina si Luca...!!


motanudeea: Corectie: ,,Alexandra,Luca,Madalina si Sebastian se pregatesc...''
motanudeea: Corectie: ,,Cand cele doua cupluri ajung la gradina zoologica...''
madiy: Da mersi !! sunt pe tablets nu prea pot scrie bine mersi !!!
madiy: Macar am facut-o !!!!!!!!!!
motanudeea: stiu...de aceea nici nu ti-am sters raspunsul
motanudeea: Corectie: ,,Madalina si Luca plecase la film.''
madiy: Stii am facut multe nu te baga te rog frumos !
madiy: Stii nu prea imi place sa ma corecteze cineva asa ca te rog frumos sa termini !
Răspuns de Mariina
2
Sambata am fost cu parintii în excursie la gradina zoologica. Am vrut sa vedem animalele salbatice, din diferite colturi ale planetei. La intrarea in gradina zoologica era o pancarda mare pe care scria Zoo. Am cumparat bilete si am intrat printr-o poarta stramta, unul cate unul. 
Inauntru erau mai multe alei marginite de copaci si de custi în care locuiesc animale salbatice. Primul animal salbatic pe care l-am vazut in gradina zoologica a fost leul. Regele animalelor, leul, veghea semet, nepasator multimea de oameni care se perinda in jurul regatului sau. Langa cusca leului se afla cusca în care locuieste pantera neagra. Seamana cu o pisica mare si fioroasa dar mie nu mi-a fost deloc frica de ea. Am mers apoi spre cladirea in care locuiesc maimutele. Maimutele mi-au parut foarte inteligente, prietenoase si sociabile.  
Mi-a placut mult excursia la gradina zoologica. Am vazut si am învatat multe lucruri despre animalele salbatice. De-abia astept sa vina vacanta de iarna sa merg iarasi la gradina zoologica.

Sper ca te-am ajutat ! ^.^
Alte întrebări interesante