Limba română, întrebare adresată de Andreea12457, 8 ani în urmă

As dori o compunere cum miam petrecut vacanta de iarna de la anceput pana la sfârșit când sa terminat și mearg din nou la școală sa nu puneți frați an compunere. Dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefania1341
2
Pai ai putea spune așa:
S-a terminat și primul semestru din clasa (in ce clasa ești tu).Era frig pe străzii dar nu ningea , eu și părinții mei ne-am dus acasă ca sa ne facem bagajul pt a putea merge la bunici sa petrecem Crăciunul cu ei . Am ajuns la bunicii i-am îmbrățișat strâns . După ce am stat la taclale cu ei eu m-am dus in camera bunici și am început sa îmi fac temele la vacanta după ce le-am terminat am mers sa stau cu bunicul ,ne-am uitat la televizor la un film .Asa au trecut vreo 3 zile și a venit ajunul Crăciunului .Mama si Bunica pregăteau in Bucătărie cozonaci,plăcinte și tot felul de bunătăți ,tata și bunicul făceau focul ca sa fie cald in căsuța noastră .S-a făcut seara ne-am strâns toții in jurul bradului și am început sa cântam colinde,după ne-am deschis cadourile.Totii am fost Fericiți de cadourile primite .Ne-am pus la masa și am început sa mâncam din bucatele pregătite de mama și bunica următoare zi ne-am dus toată familia la biserica.Dupa câteva zile a început sa ningă ,eram atât de fericit/fericita și tot așa au trecut zilele . Într-una din zile am la săniuța cu prieteni mei din sat.
Cu 2 zile înainte de anul nou a trebuit sa plecam de la bunici deoarece mama și tata făcuse o rezervare la un hotel ca sa petrecem revelionul acolo(era organizata o petrecere la care fuseseră invitați siparintii mei)și așa a trecut și revelionul.in ultima săptămâna am fost la săniuța și am petrecut timp cu prietenii mei.
Sper ca îți place compunerea și ca te-am ajutat :)

Andreea12457: Foarte frumoasa. Mulțumesc!.
stefania1341: Cuplacere
Alte întrebări interesante